Home » Articles » Спорт, за да се чувстваме заредени с енергия

Entries in category: 3
Shown entries: 1-3

Sort by: Date · Name · Rating · Comments · Views

Водната аеробика съчетава фитнескаланетикааеробикабойни изкуства и плуване. Включва упражнения за цялото тяло и всички мускулни групи. Използват се уреди, които натоварват проблемните зони и отделните мускулни групи. Спортът е подходящ както за начинаещи, така и за по-напреднали и активно спортуващи хора.

 

Спорт, за да се чувстваме заредени с енергия | Views: 99 | Added by: mirabelcheva | Date: 2017-07-24 | Comments (0)

Тя е десет пъти по-ефикасна от аеробиката. Не е необходимо да бъде съпроводена от изнурително гладуване или многочасови тренировки из спортните зали. И най-чудесното: ефектът от каланетиката се проявява много бързо - в повечето случаи ЗА ЧАСОВЕ.
"Животът е твърде къс, за да го прекарваме в гимнастическите зали" - така мисли американката Калан Пинкни. 
 


„Петимата тибетци”, или “Петте ритуала на младостта и жизнеността” са йогийска система от елемен­тарни, изпълващи с енергия упражнения, произлезли от Хималаите. Те са пренесени в нашия западен свят в началото на 20-и век от британски офицер, който ги усвоил в будистки манастир в Тибет. Информацията за произхода им е противоречива и никой съвременен източник не може да потвърди със сигурност кога точно е развита тази система. Едно е сигурно – това е поредното древно познание в съкровищницата на предците ни, достигнало до нас през хилядолетията.